ENNL

Wij zoeken een:

Werkvoorbereider (fulltime)

Vlissingen

Je hebt enige werkervaring met en veel interesse in de Maritieme en constructie wereld. Je bent in staat om binnen een organisatie een spin-in-het-web functie te vervullen. De dynamiek, diversiteit, schakelen tussen en werken aan prachtige projecten spreekt je aan? Dan is werken als Werkvoorbereider bij Holland Shipyards misschien iets dat bij je past!

Als Werkvoorbereider ben je de schakel tussen ontwerp en productie. Je kan op een efficiënte manier voorbereidingen van projecten voor de afdeling productie realiseren. Hierin valt tevens een stuk inkoop voorbereiding met het maken van inkooplijsten.

Je werkt nauw samen met de Projectleiders en hebt met contacten met je interne collega’s. Het is belangrijk dat je weet wat je doet en bovenal waarom.


Wat heb je nodig om deze functie goed uit te oefenen?

·       MBO/HBOwerk- en denkniveau in de werktuigbouw/scheepsbouw

·       Minimaal 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functies

·       Computerkennis-en ervaring met AutoCad en MS Office

 

Pas jij binnen het team?

Als echte Holland Shipyards collega kenmerk jij je door:

·       Betrokkenheid

·       Initiatief

·       Samenwerken

·       Snel schakelen

Persoonlijk beschik jij over:

·       Accuratesse

·       Zelfstandigheid

·       Flexibiliteit en kunnen multitasken

·       Informatieanalyse

·       Plannen& organiseren

 

Je standplaats is Vlissingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ons bedrijf

Holland Shipyards is een scheepswerf met ervaring op het gebied van offshore support schepen, offshore accommodaties, sleepboten, binnenvaartschepen en baggerschepen. Holland Shipyards staat bekend om haar hoge kwaliteit, flexibiliteit en zeer korte levertijden. In het bedrijf heerst een informele maar ook een professionele sfeer. Projecten worden zowel op als buiten de werf uitgevoerd.

Reageren

Spreekt deze functie van Werkvoorbereider jou aan? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Holland Shipyards B.V., t.a.v. Mevrouw R. Duijzer, Rivierdijk 436, 3372 BW te Hardinxveld-Giessendam of mail naar r.duijzer@holland-shipyards.com. Voor vragen kan je ook bellen naar 06 - 23794239.

Stuur email

Meer vacatures

Zie alles